RIDE & FLY ANDORRA

Januarja 2023 vas Perfectride pelje na Paello v Barcelono in na Heliski v Pireneje v prečudovito Andorro. Bogate izkušnje iz preteklih let bomo združili v trip presežnikov! Kombinacija smučanja v bližini žičničarskih centrov in heliski smučanja, odlične kulinarike ter utripa Barcelone so zagotovilo, da bo smučarsko popotovanje nič drugega kot increíble viaje de esquí!

ZABELEŽITE SI TERMIN 13. – 22.1.2023! Podrobnosti sledijo kmalu…

Komu je potovanje namenjeno? Vsem, ki si želijo v kratkem času izkoristiti kar največ najboljšega kar smučanje ponuja. Poudarek je na kvaliteti in unikatnosti samega doživetja. Z nami boste brezskrbno uživali vsi, ki se lahko samozavestno spustite po črni progi, ki je že malček razrita s kako grbino in ima tu in tam tudi kako ledeno ploščo. Od tu naprej pa omejitev ni. Z nami so do sedaj uživali tako bivši tekmovalci svetovnega pokala in Freeride World toura, kot tisti, ki so šele začeli nadgrajevati svoje znanje s smučanjem po celcu.

*Vreme? Smučanje je šport na prostem in na to se ne da vplivati. V kolikor razmere ne bodo dovoljevale letenja s helikopterjem, bomo poiskali rezervni termin oz. v kolikor to ne bo mogoče, se bomo dogovorili za ustrezno povračilo.