RIDE & FLY AOSTA

V začetku marca 2022 bomo bogate izkušnje iz preteklih let, ko smo večkrat obiskali različne destinacije v italijanski dolini Aosta, združili v trip presežnikov! Kombinacija smučanja v bližini žičničarskih centrov in heliski smučanja v destinacijah kot so Courmayer, Cervinia, Monterosa, La Thuile, Valgrisenche in morda še kakšne ne more razočarati. 

9. – 13.3.2022

4 dni čistih smučarskih užitkov v ekspertni skupini ter z mnogimi skrivnimi spusti, ki jih poznajo samo lokalci, odlična kulinarika ter nenazadnje okolje presunljivih pogledov, vse to je tisto, kar vas mora prepričati. In še najpomembnejše, s helikopterjem* bomo leteli kar dva dni od štirih! Če pa vas heliski ne pritegne, pa ste prav tako dobrodošli, saj je možnosti za freeride smučanje v dolini Aosta tudi brez helikopterja ogromno!

Skupine bodo štele največ 7 smučarjev za katere bo skrbel PerfectRide smučarski vodnik in bodo oblikovana kar se da homogeno glede na sposobnosti in same želje udeležencev. Skupine na heliskiju bodo štele 4 smučarje in jih spremlja lokalni gorski vodnik!

Vse 4 dni bomo bivali v super hotelu s 4* pod mogočnim masivom Montblanc-a, ki nam bo nudil vse kar potrebujemo za nemoteno izvedbo programa.

Prevoz na destinacijo je v lastni režiji, se bomo pa pred samim odhodom še zbrali na info sestanku, kjer se bomo skupaj dogovorili za samo optimizacijo logistike. Vožnje iz Ljubljane je za približno 7 ur.

Komu je potovanje namenjeno? Vsem, ki si želijo v kratkem času izkoristiti kar največ najboljšega kar smučanje ponuja. Poudarek je na kvaliteti in unikatnosti samega doživetja. Z nami boste brezskrbno uživali vsi, ki se lahko samozavestno spustite po črni progi, ki je že malček razrita s kako grbino in ima tu in tam tudi kako ledeno ploščo. Od tu naprej pa omejitev ni. Z nami so do sedaj uživali tako bivši tekmovalci svetovnega pokala in Freeride World toura, kot tisti, ki so šele začeli nadgrajevati svoje znanje s smučanjem po celcu.

*Vreme? Smučanje je šport na prostem in na to se ne da vplivati. V kolikor razmere ne bodo dovoljevale letenja s helikopterjem, bomo poiskali rezervni termin oz. v kolikor to ne bo mogoče, se bomo dogovorili za ustrezno povračilo za dneve, ko bi morali leteti pa zaradi vremenskih razmer to ni bilo možno.

Cena s heliskijem: 2.990,00 EUR
V ceno je vključeno:
– 4 polpenzione v hotelu s 4*
– 4 dnevna smučarska vozovnica
– 2 dni Heliski (do 6 letov na dan)
– strokovno vodenje na in ob smučišču
– izposoja testnih freeride smuči

Cena brez heliskija: 790,00 EUR
V ceno je vključeno:
– 4 polpenzione v hotelu s 4*
– 4 dnevna smučarska vozovnica
– strokovno vodenje na in ob smučišču
– izposoja testnih freeride smuči

Prijave sprejemamo najkasneje do 23.2.2022!

Če te zanima več in bi se rad/a pridružil/a, piši na marko@perfectride.si