RIDE & FLY AOSTA

Konec februarja 2023 bomo bogate izkušnje iz preteklih let, ko smo večkrat obiskali različne destinacije v italijanski dolini Aosta, združili v trip presežnikov! Kombinacija smučanja v bližini žičničarskih centrov in heliski smučanja iz destinacij kot so Courmayer, La Thuile, Cervinia, Monterosa, Valgrisenche in morda še kakšne ne more razočarati!

4 dni čistih smučarskih užitkov v ekspertni skupini ter z mnogimi skrivnimi spusti, ki jih poznajo samo lokalci, odlična kulinarika ter nenazadnje okolje presunljivih pogledov, vse to je tisto, kar vas mora prepričati. In še najpomembnejše, smučarijo si bomo lahko začinili z eno ali dvodnevnim heliskijem po lastni izbiri! Če ste heliski že doživeli in vas ne pritegne, pa ste prav tako dobrodošli, saj je možnosti za freeride smučanje v dolini Aosta tudi brez helikopterja ogromno!

Skupine bodo štele med 4 do 7 smučarjev za katere bo skrbel PerfectRide smučarski vodnik in/ali lokalni gorski vodnik ter bodo oblikovane kar se da homogeno glede na sposobnosti in same želje udeležencev. Polna skupina na heliskiju šteje 4 smučarje in jo spremlja lokalni gorski vodnik!

Smučanje je šport na prostem in na to se ne da vplivati. V kolikor razmere ne bodo dovoljevale letenja s helikopterjem, bomo poiskali rezervni termin oz. v kolikor to ne bo mogoče, se bomo dogovorili za ustrezno povračilo za dneve, ko bi morali leteti pa zaradi vremenskih razmer to ne bo možno.

Vse 4 dni bomo bivali v hotelu z vsaj *** pod mogočnim masivom Montblanc-a, ki nam bo nudil vse kar potrebujemo za sprostitev po smučanju.

Prevoz na destinacijo je v lastni režiji, se bomo pa pred samim odhodom še zbrali na info sestanku, kjer se bomo skupaj dogovorili za samo optimizacijo logistike. Vožnje iz Ljubljane je za približno 7 ur.

Termin: 24. – 28..2.2023

Cena z 1-dnevnim heliskijem: 1.990,00 EUR

V ceno je vključeno: 4 dnevna nastanitev z zajtrkom v vsaj 3* hotelu ter večerje* v lokalni restavraciji, 4 dnevna smučarska vozovnica, 1 dan Heliski (do max 6 letov na dan), strokovno vodenje na in ob smučišču

Cena z 2-dnevnim heliskijem: 2.990,00 EUR

V ceno je vključeno: 4 dnevna nastanitev z zajtrkom v vsaj 3* hotelu ter večerje* v lokalni restavraciji, 4 dnevna smučarska vozovnica, 2 dni Heliski (do max 6 letov na dan), strokovno vodenje na in ob smučišču

Cena brez heliskija: 890,00 EUR

V ceno je vključeno: 4 dnevna nastanitev z zajtrkom v vsaj 3* hotelu ter večerje* v lokalni restavraciji, 4 dnevna smučarska vozovnica, strokovno vodenje na in ob smučišču

Navedene cene veljajo ob polni zasedenosti letov s helikopterjem. Pridružujemo si pravico do manjše prilagoditve cen glede na zapolnjenost helikopterja in številčnost skupine! *za večerje je predviden skupni fond v vrednosti cca. 25€/osebo/večerjo, ob večji potrošnji bo potrebno stroške poravnati na kraju samem

Prijave sprejemamo najkasneje do 21.1.2023! Če te zanima več in bi se rad/a pridružil/a, piši na:

info@perfectride.si ali marko@perfectride.si